Parket schuren Hoorn

5 sterren specialist

Dé specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Hoorn en omstreken.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer: 0299 24 20 23

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

ERKEND SPECIALIST

Wij zijn specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wij zijn specialist en onderscheiden ons op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Parket Schuren Hoorn ®

Schuur Expert Purmerend
houten vloer schuren purmerend
Parket Schuren Purmerend
Parket Schuren en lakken

Nog steeds denken veel mensen dat als er beschadigingen zijn opgetreden aan hun houten vloer, ze meteen een nieuwe vloer aan moeten schaffen. Niets is echter minder waar. Door het inschakelen van Parket Schuren Hoorn kunt u namelijk uw huidige vloer prima een tweede leven geven. En dat is in elk geval een oplossing die u behoorlijk minder geld kost. Door te kiezen voor parket schuren en oliën of parket schuren en lakken kan uw liggende vloer er straks weer als nieuw uitzien. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. Mocht u dus een vloer hebben die beschadigd is of die aan slijtage onderhevig is, neem dan vandaag nog contact op met Parket Schuren Hoorn. Dan heeft u snel de beschikking over een vloer die prima door kan gaan als een nieuwe vloer.

Gasten zullen denken dat u een nieuwe vloer heeft laten leggen

Het is zelfs zo dat als de mannen van Parket Schuren Hoorn of Parket Schuren Purmerend geweest zijn en parket schuren en oliën of parket schuren en lakken aan de orde is geweest, gasten denken dat u een nieuwe vloer heeft laten leggen. En dat terwijl Parket Schuren Hoorn niets anders doet dan uw huidige vloer een nieuw leven geven.

Maak zo snel mogelijk een afspraak met de specialist in Hoorn

Mocht u een vloer hebben die beschadigd is of die slijt op de veel belopen delen, neem dan zo snel mogelijk contact op met Parket Schuren Hoorn. Zij zullen een van de specialisten bij u langs sturen om te kijken hoe de staat van uw vloer precies is. Aan de hand van zijn bevindingen kan een plan van aanpak opgesteld worden. Bent u het vervolgens eens met de offerte van Parket Schuren Hoorn, dan zullen de vakmensen zo snel mogelijk de werkzaamheden aan de vloer uitvoeren. Een ding is zeker, de specialisten in het schuren van de vloer bieden u altijd een zeer scherpe prijs. In alle gevallen bent u veel minder geld kwijt dan wanneer u een nieuwe vloer aanschaft. 

Prijs is afhankelijk van de oppervlakte en de staat van de vloer

Wat een door de specialisten uit Hoorn gerenoveerde vloer u precies kost, is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard is de totale oppervlakte daar één van terwijl ook de staat van de vloer een rol speelt. Een vloer die in slechte conditie is, vraagt vaak net even meer werk dan een licht beschadigde vloer. Uiteindelijk wordt een niet van nieuw te onderscheiden vloer afgeleverd, inclusief een keurig nette afwerking en eventueel een behandeling van de vloer. Zo kunt u kiezen voor parket schuren en oliën en parket schuren en lakken. Met een kwaliteitslak krijgt u een zo goed als nieuwe vloer waarmee u met gemak nog tussen de twaalf en vijftien jaar vooruit kunt. Ook is een gelakte vloer gemakkelijk in onderhoud en bestand tegen vocht en vuil. U kiest voor olie als u de keuze wilt hebben uit kleuren. Er zijn namelijk vijftig kleuren beschikbaar. Oliet u de vloer om de twee of drie jaar, dan houdt de vloer steeds zijn uitstraling.

Kiest u voor het oliën of lakken van de vloer?

Parket schuren en lakken is ook een prima optie. Lak geldt als de sterkst denkbare afwerking en voordeel is dat de vloer nadat het gedroogd is meteen weer beloopbaar is. Een gelakte vloer behoeft weinig onderhoud en het beschermt de vloer van indringend water en vuil. Bovendien is de vloer na de behandeling bijzonder gemakkelijk schoon te houden. Behalve je houten vloer laten schuren maak je dus een keuze tussen een nabehandeling met lak of met olie. Houd dus wel rekening met de droogtijd. Pas als de vloer helemaal gedroogd is, kunt u er weer gebruik van maken.

Parket Renovatie
vloer schuren purmerend
Schuurspecialist Purmerend
schuren en olien

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.

 • Uw adres is van toepassing om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen m.b.t. een vrijblijvende vloerinspectie en een offerte op maat.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Voeg enkel jpg of pdf bestanden toe
 • MM slash DD slash JJJJ
  Vrijblijvende vloerinspectie, kleurbepaling en eventuele andere punten zijn tijden deze afspraak bespreekbaar.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een Expert geeft een deskundig advies

parket schuurspecialist Purmerend
Schuren van houten vloer
Expert in Schuren
houten vloer olien, lakken en waxen

Zorg voor inloopmatten en doe viltjes onder de pootjes van de meubels

De vakmensen van Parket Schuren Hoorn geven u bovendien steeds het beste advies over hoe u uw vloer zo lang mogelijk in de beste conditie kunt houden. Zo zullen ze u ongetwijfeld wijzen op het gebruik van inloop matten bij de ingangen. Op die manier blijft zand en blijven steentjes al achter op de mat en dat voorkomt beschadigingen aan uw vloer. Bovendien is het goed om de pootjes onder uw meubels te voorzien van vilt. Zo schuift u de meubels over de vloer zonder dat er meteen schade aan de vloer ontstaat. Doet u dat, dan heeft u heel lang plezier van een ogenschijnlijk nieuwe vloer. De houten vloer laten schuren is dus een meer dan goed idee.

 

Vaak kunnen de werkzaamheden in een dag uitgevoerd hebben

In de meeste gevallen is de schuur expert in Hoorn in staat om het werk in een dag te doen. Daarna heb je dus wel rekening te houden met de droogtijd van de vloer. Het resultaat mag er echter zijn; een vloer die als nieuw lijkt maar waarvoor je dus niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Het verklaart meteen ook het succes van de specialisten uit Hoorn. De ervaren specialisten zijn als geen ander in staat om uw vloer een tweede leven te geven en u gevoelsmatig een nieuwe vloer.

 

Weer een frisse uitstraling

In alles is de parketschuurspecialist in staat om een verloren gewaande vloer weer een frisse uitstraling te geven. Ook de rest van het interieur krijgt zo een stevige boost. Want vergeet niet dat uw vloer wel de blikvanger is van uw woning. Uiteraard gebruiken de specialisten van Parket Schuren Hoorn alleen de beste producten en hebben ze de beschikking over de meest moderne apparatuur. Daarmee kan snel en goed werk geleverd worden. Prima idee dus, een houten vloer laten schuren.

 

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

5 sterren specialist
Schuren
vloeren schuren purmerend
Specialist in houten vloeren schuren
Lakker, waxen of olien van uw geschuurde vloer

Krijg gratis Onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over SchuurExpert Hoorn te horen krijgen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Fam. Bruins

Bona
bleu dolphin
Monocoat

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM HOORN:

Schuur Expert is niet alleen actief in Hoorn. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km.
Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Purmerend of in omringende plaatsen zoals:  Alkmaar, Purmerend, Diemen, Monnickedam, Zaandam of Amsterdam
Lokaal zijn wij gevestigd op adres: De oeverlanden 1441 RD Purmerend
Parket Schuren Purmerend