Parket schuren en oliën

Laat uw parket schuren en oliën door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Uw parket in Purmerend voordelig en professioneel laten schuren

Is uw parketvloer versleten of lelijk geworden?

Wie ooit laminaat of een parketvloer in huis heeft gehad, of hier nog steeds over beschikt, herkent wel de problemen die zich na langdurig gebruik van deze vloersoorten gaan voordoen. Jarenlang spelen er in uw woning kinderen op de parket. En wellicht rennen er ook regelmatig een of meer huisdieren in de rondte. Af en toe verschuiven er meubels, valt er drinken op de vloer of een zwaarder voorwerp. Of er valt brandende as van een sigaret, die een zwarte beschadiging in de vloer brandt. Om een lang verhaal kort te houden, is het gevolg van dit soort gebeurtenissen dat de vloer slijtage gaat vertonen. De vloer slijt, wordt vaak spekglad en vertoont her en der lelijke beschadigingen. Als u dit soort problemen met uw houten vloer heeft, is het hoog tijd om de vloer een keer grondig aan te pakken. Want op een gevaarlijke, gladde parketvloer zit natuurlijk niemand te wachten. En uiteraard evenmin op een lelijke en/of beschadigde vloer die zijn oude glans en glorie helemaal kwijtgeraakt is. U wilt zich toch niet schamen voor een slecht onderhouden vloer, bijvoorbeeld als er visite komt?

Kiezen voor een nieuwe vloer of parket renovatie?

Mocht u toe zijn aan een andere vloer, dan heeft u strikt genomen twee hoofdkeuzes: 1. Een volledig nieuwe vloer aanschaffen en (laten) leggen, of 2. Kiezen voor parket renovatie, bijvoorbeeld door uw parket schuren en olien, waxen of lakken te laten via een ervaren bedrijf voor parket schuren Purmerend. De eerste optie, namelijk uw houten vloer laten schuren en bewerken met olie, lak of wax, heeft een hele reeks pluspunten vergeleken met de aankoop van een compleet nieuwe parketvloer. Welke pluspunten heeft uw parket schuren en olien, uw parket schuren en waxen of uw parket schuren en lakken laten door een specialist op het gebied van parket schuren Purmerend zoal?

Voordelen van Parket schuren Purmerend

  • Uw houten vloer laten schuren bespaart u een hoop tijd. Gaat u maar na: de vloer die er ligt hoeft u er niet uit te slopen en ook hoeft u de plankenresten niet weg te brengen naar de vuilstort. Tijdbesparend is natuurlijk ook dat het bij vloerrenovatie niet nodig is om een nieuwe vloer uit te zoeken en te leggen. Uw oude vloer kan gewoon lekker blijven liggen waar hij ligt, heerlijk toch?
  • Uw oude hout wordt feitelijk gerecycled bij parket renovatie. Renoveren is dan ook een keuze die goed is voor het milieu en de tropische regenwouden. Het scheelt houtkap en CO2-uitstoot.
  • Het parket renoveren betekent dat u een nieuw kleurtje aan uw houtvloer kunt geven. Met name het Parket schuren en olien biedt veel opties qua kleurstelling: er zijn ongeveer 50 kleurvariaties mogelijk bij geolied vloeren.
  • Renoveren van uw vloer door uw houten Parket schuren en olien, waxen of lakken te laten is voordelig en betaalbaar. Daarna kan uw vloer er weer flink wat jaren tegenaan!
  • Vloerreparatie door het oppervlakte te schuren en als nieuw af te werken, is ideaal als u niet van rommel en troep houdt. Bij aanschaf van nieuw parketplanken zit u met een hoop rommel die u zelf moet opruimen. Een aannemer die uw parket schuurt en behandelt ruimt alle afval – waarvan bij renovatie overigens nauwelijks sprake is – voor u op en voert deze af.

Welke behandelmethode kiest u?

Voordat u overgaat tot het vernieuwen van uw houten vloer via een ervaren parketteur in Purmerend, is het verstandig om af te wegen welke vloeraanpak voor u het meest wenselijk is. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor de optie van een parket schuren en olien. Deze aanpak heeft namelijk flink wat voordelen, bijvoorbeeld de ruime kleurkeuze.

Parket vloeren oliën of parket vloeren lakken

Maar naast het parket schuren en olien kan ook het parket schuren en laten lakken kan voor u interessant zijn, of de houten vloer schuren en deze laten waxen. Hieronder vindt u een overzicht met alle voors en tegens van elk van deze methoden. Zo kunt u een goede afweging maken voor de behandelmethode die in uw situatie het m eest wenselijk is.

Uw parket schuren en olien: plus- en minpunten

De enorme keuze aan kleuren is een van de grootste voordelen van een parket schuren en olien. Verder is het goed houden van olievloeren, maandelijks en doekje met zeep erover, meer dan eenvoudig te noemen. Voordelig is verder dat een geoliede vloer perfect plaatselijk hersteld kan worden.

Parket schuren en lakken: plus- en minpunten

Prettig aan een parket schuren en lakken is dat de vloer daarna perfect bestendig is tegen drinken, water en andere nattigheid. Een lakvloer gaat tot wel 15 jaar mee en tussentijds onderhoud is niet nodig. Met een gelakte vloer kunt u de uitstraling van een geoliede vloer zelfs benaderen.

Parket schuren en waxen: plus- en minpunten

Wie kiest voor waxen heeft ruim 20 kleuren om uit te kiezen. Wie de vloer goed bijhoudt beschermt het oppervlakte daarmee tegen intrekkend vocht. Er is zowel een zijdemat als matte afwerking mogelijk. En lokaal de vloer herstellen bij schade? Met een waxvloer is dat geen probleem!

Regel nu direct een vrijblijvende offerte of een gratis adviesgesprek

Bel nu met Parket Schuren Purmerend voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag een gratis prijsopgave bij ons aan. Binnen not time staat er dan en parketteur van onze parketservice bij u op de stoep om uw houten vloer weer als nieuw te maken!

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën Datum 19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amsterdam Zuid-Oost hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amsterdam Project Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën Datum 6 Juni 2017 Over dit project Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (0299) 24 20 23

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM PURMEREND:

Schuur Expert is niet alleen actief in Purmerend. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km.
Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Purmerend of in omringende plaatsen zoals:  Volendam, Hoorn, Middenbeemster, AlkmaarDiemen, Monnickedam, Zaandam, Amsterdam
Lokaal zijn wij gevestigd op adres: De oeverlanden 1441 RD Purmerend
Parket Schuren Purmerend