Parket schuren Middenbeemster

5 sterren specialist

Dé specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Middenbeemster en omstreken.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer: 085 – 13 01 477

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

ERKEND SPECIALIST

Wij zijn specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wij zijn specialist en onderscheiden ons op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Parket Schuren Middenbeemster ®

Schuur Expert Purmerend
houten vloer schuren purmerend
Parket Schuren Purmerend
Parket Schuren en lakken

Laat je versleten vloer opknappen door Parket schuren Middenbeemster, de enige echte parketschuurspecialist bij u in de omgeving. Al jaar en dag staan wij paraat in de omgeving Purmerend om een houten vloer laten schuren. Ons sterk team heeft ruim 25 jaar ervaring in het vak en zijn daardoor specialist op het gebied van verouderde, versleten en beschadigde houten vloeren. Na het schuren worden de vloeren behandeld met olie, lak of hard-wax en krijgen daardoor hun schitterende uitstraling na jaren weer terug. Omdat wij ons concentreren op Purmerend en haar omgeving, staan wij bekend als de lokale specialist die direct ter plaatse is bij een aanvraag. Als u een dringend verzoek heeft dan zijn wij in de buurt te vinden en staan direct voor u klaar met vakkundig advies. Staat deskundigheid en kwaliteit bij u hoog in het vaandel? Kies dan voor Parket Schuren Middenbeemster.

Een stevige samenwerking met de Schuur Expert

Parket schuren Middenbeemster werkt al jarenlang samen met de Schuur Expert. Deze professionele organisatie heeft een samenwerking met tientallen parketteurs en heeft vestigingen door heel het land. Door deze oersterke samenwerking met Schuur Expert beschikken wij bij Parket Schuren Middenbeemster over schuurmachines met de beste kwaliteit en eerste klas afwerkingsmiddelen. Wij genieten dus van een professionele en hoogwaardige injectie van een landelijk bedrijf op lokaal niveau. Bij ons bent u dus verzekerd van een imponerende vloer na onze vakkundige uitvoering.

Waarom dan Parket Schuren Middenbeemster?

Het klopt wat u denkt, er zijn zoveel bedrijven die een parket schuren en lakken. Een grondige reden om te kiezen voor ons is de lokale bereikbaarheid. Ons hoofdkantoor ligt in Purmerend, waardoor Parket Schuren Middenbeemster binnen enkele minuten bij u aan de voordeur staat. Neem contact met ons op via een contactformulier op de website, of bel ons even op. Omdat wij vaak in de buurt aan het werk zijn, is het makkelijk voor ons om bij u langs te komen en de vloer te inspecteren. Zo krijgt u gegarandeerd snel en vakkundig advies van de lokale parketschuurspecialist.

Parket schuren en lakken

Parket vloeren zijn traditionele vloeren die jarenlang meegaan, ze staan dus bekend om hun duurzaamheid. Maar het is noodzakelijk om uw parketvloer goed te onderhouden, vaak door middel van het parket schuren en lakken. De vloer ziet er dan weer even mooi uit als toen de vloer gelegd werd en hij gaat ook nog langer mee. Je verwijdert de krassen & deuken, het opgelopen kleurverschil wordt weg gewerkt en er komt een extra beschermende laag overheen. Bij parket schuren en lakken kan gestofzuigd en gedweild worden op de vloer. Het parket is ook beter bestand tegen vloeistoffen en de laklaag geeft het een glanzende uitstraling. De glans is de voornaamste reden waarom men voor lakken kiest.

Parket Renovatie
vloer schuren purmerend
Schuurspecialist Purmerend
schuren en olien

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.

 • Uw adres is van toepassing om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen m.b.t. een vrijblijvende vloerinspectie en een offerte op maat.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Voeg enkel jpg of pdf bestanden toe
 • MM slash DD slash JJJJ
  Vrijblijvende vloerinspectie, kleurbepaling en eventuele andere punten zijn tijden deze afspraak bespreekbaar.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een Expert geeft een deskundig advies

parket schuurspecialist Purmerend
Schuren van houten vloer
Expert in Schuren
houten vloer olien, lakken en waxen

Parket schuren en oliën

Bent u gesteld op uw matte parketvloer? Dan dient u regelmatig het parket schuren en oliën. Na deze behandeling krijgt de vloer zijn authentieke uitstraling weer terug en wordt de levensduur van de vloer verlengd. Ook deze opknapbeurt zorgt ervoor de krassen en deuken verdwijnen. Net als bij lakken wordt ook het kleurverschil weg gewerkt en wordt er een dunnere beschermlaag aangebracht. Door het parket schuren en oliën door een parketschuurspecialist krijgt de vloer een matte en natuurlijke uitstraling. De geoliede vloer is goed te onderhouden omdat krassen gemakkelijk weg te werken zijn. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van oliën. De populaire white wash olie of een naturel olie om de ware kleur van de vloer weer tot leven te brengen. Hierover kunnen wij u adviseren en voorbeelden laten zien in andere woningen.

Het nadeel van een geoliede parketvloer is dat er vlekken kunnen ontstaan en bij nalatig onderhoud trekt het veel vuil en stof aan. Heeft uzelf geen tijd hiervoor? Dan kunt u bij Parket Schuren Middenbeemster een afspraak maken voor regelmatige onderhoudsbeurten.

Vakkundige reiniging

Parket reinigen is ook een van de mogelijkheden bij Parket Schuren Middenbeemster. Een voorwaarde hiervoor is dat de vloer nog niet is voorzien van een olie of lak! Als de parketvloer geen zware beschadigen heeft maar alleen verontreinigd is, dan kan het parket reinigen voldoende zijn. Het lichte kleurverschil wordt dan weg gewerkt en na de reiniging brengen we een beschermlaag aan op de vloer. U kunt dan zelf kiezen voor olie of lak. Deze optie is voordeliger dan de houten vloer laten schuren, dus ook fijn voor de portemonnee.

Conclusie

Houten vloer laten schuren? is een rechtmatige gedachte die door je heen kan spelen. Daarom zetten wij ons iedere dag opnieuw in voor het herstel van doorleefde vloeren bij u thuis of op de werkvloer van uw bedrijf. Laat die versleten vloer weer opleven in die schitterende ruimte en zorg ervoor dat die weer jarenlang mee kan. Met de expertise en lokale vriendelijkheid van Parket Schuren Middenbeemster kunt u rekenen op een schitterende vloer na oplevering.

5 sterren specialist
Schuren
vloeren schuren purmerend
Specialist in houten vloeren schuren
Lakker, waxen of olien van uw geschuurde vloer

Krijg gratis Onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over SchuurExpert Hoorn te horen krijgen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Fam. Bruins

Bona
bleu dolphin
Monocoat

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM MIDDENBEEMSTER:

Schuur Expert is niet alleen actief in Middenbeemster. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km.
Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Purmerend of in omringende plaatsen zoals:  Alkmaar, Purmerend, Diemen, Monnickedam, Zaandam of Amsterdam
Lokaal zijn wij gevestigd op adres: De oeverlanden 1441 RD Purmerend
Parket Schuren Purmerend